''

Welkom bij www.handboogsport.com

handboogsport.com is gespecialiseerd in handboogartikelen. Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, hebben we o.a. alle producten die met handboogsport te maken hebben, gebundeld en ondergebracht in deze webwinkel. Of u nu een beginnende of ervaren boogschutter bent, bij ons vindt u een uiteenlopend assortiment handbogen en accessoires.

Wij hebben producten van bekende merken zoals SEBASTIAN FLUTE, HOYT, TOUCHWOOD, BEAR en nog veel meer. Al onze producten zijn het best geprijsd van Nederland en daar buiten. Mocht u dezelfde artikelen elders toch nog voor een lagere vaste prijs treffen, laat het ons weten en we passen onze prijzen direct aan. Als u het product al bij ons gekocht heeft, meld dit dan binnen 7 dagen en wij betalen u het verschil terug.(AANBIEDINGEN EN AKTIES UITGEZONDERD)

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om zo onze collectie vernieuwend te houden. Het is dus de moeite waard om onze webwinkel vaker te bezoeken.

Handboogsport.com heeft een concept waarbij de kosten zeer laag kunnen worden gehouden. Dit o.a. met als doel onze klanten de laagste prijzen te kunnen bieden, zelfs voor merkartikelen.

Bij ons kunt u 24/7 winkelen vanuit uw luie stoel. Onze producten hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Als een van onze producten onverhoopt toch niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u binnen 14 dagen probleemloos retourneren, mits onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking.

Bestelt u voor € 75,00 of meer, dan gelden er binnen Nederland geen verzendkosten.

Betalingen gaan via het veilige en betrouwbare OMNIkassa van de RABOBANK.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij per mail (via het tabblad “klantenservice”) bereikbaar. Telefonisch zijn wij te bereiken op werkdagen van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Wij wensen u veel winkelplezier.

Met vriendelijke groet,

Team handboogsport.com

handboogsport.com is onderdeel van outdoorhunters.com

OUTDOOR HUNTERS

Gevestigd te Aarle-Rixtel (NB)

E-mail: info@outdoorhunters.com

Tel: +31(0) 492 33 086 1

Tel: +31(0) 61 34 78 418

KVK-nummer: 61829455

BTW-nummer: NL142137029B01

IBAN: NL61 RABO 0300 0483 78

BIC: RABONL2U